Ons reglement

Wij heten u welkom op onze camping. Om alles naar ieders wens te laten verlopen, willen wij samen met U enkele afspraken maken.

Wij leven nu eenmaal met meerdere mensen tijdelijk samen en dan is het noodzakelijk met bepaalde regels rekening te houden.

Verder proberen wij goed voor jullie te zijn, wij hopen dat jullie dan ook goed voor ons zult zijn.

 1. HUISVUIL dient uitsluitend in dichtgebonden zakken gedeponeerd te worden op de door ons aangegeven plaats. Probeer de camping vrij te houden van ongedierte.
 2. GLAS IN DE GLASBAK IN HET DORP.
 3. Plastic, drankkartons in een dichte doorzichtige plasticzak in de container.
 4. Papier en Karton opgevouwen in de container
 5. Restafval in een dichte zak in de container.
 6. AFVALWATER bederft het milieu en dus uw leefomgeving. Gooi het dus niet weg in de sloten of omgeving. Maar loos het water in het chemisch toilet.
 7. CHEMISCHE BAKKEN kunnen ook worden geloosd in het chemisch toilet.
 8. TOILETTEN EN DOUCHES gebruiken we samen, we moeten ze dus ook samen schoonhouden. Wees na elk verblijf trots op een schoon toilet of douche.
 9. HUISDIEREN zijn welkom tegen een kleine vergoeding, maar ze moeten wel aan de lijn worden gehouden. UITLATEN buiten het terrein richting het bos. Zorg dat de honden geen hinder zijn voor de andere gasten. Ga niet de weilanden op.
 10. BEZOEKERS mag u ontvangen tegen een kleine vergoeding, maar ze moeten dan wel de kampeer regels in acht nemen. Auto’s parkeren op de bezoekers parkeerplaats. En ze dienen zichzelf wel te melden. Zo voorkomen we ongewenst bezoek, dit is voor ieders zijn veiligheid.
 11. AUTO’S mogen niet op het terrein komen, mits het opzetten en afbreken van het kampeermiddel. De auto dient men te parkeren op je aangegeven plaats, plaats nummer is je parkeer nummer.
 12. ONDERVERHUUR of het gratis beschikbaar stellen van uw kampeermiddel is niet toegestaan, gasten die blijven overnachten zonder overleg (grote of kleine) betalen de beheerders, de daarvoor staande bedrag met toeristenbelasting.
 13. AANSPRAKELIJKHEID . Voor vernielingen, beschadigingen, vermissen en dergelijke, van uw kampeermiddelen en andere spullen zijn wij niet aansprakelijk.
 14. EIGENSRISICO geldt voor het spelen op onze speeltoestellen, trampolines, fietsjes. Dus ouders let zelf goed op jullie kinderen.
 15. VERZEKERING voor bijv. kampeermiddel tegen storm, brand, diefstal e.d. dient u zelf zorg voor te dragen.
 16. ATTENDEER uw kinderen erop dat ze niet op straat gaan spelen.
 17. HET IS VERBODEN om op landbouwmachines te gaan, denk aan de veiligheid van uw kinderen.
 18. HET IS VERBODEN om open vuur te maken.
 19. VOOR BEHOUD van ons grasveld is het niet toegestaan om plastic te plaatsen onder uw voortent of tent.
 20. ZIJSTUKKEN LUIFEL, er mogen geen zijstukken in een luifel geplaatst worden als er ook al een voortent aan zit.  Het maximale wat er geplaatst mag worden is, caravan+voortent+luifel.  Zodat u het zicht van je buurvrouw of man niet blokkeert.
 21. WATERKRAANTJES, de waterkraantjes mogen nooit verzien worden van eigen slangetjes of opzetstukken. Dit ivm  een mogelijke broeiplek voor de Legionella bacterie te creëren.
 22. vanaf 23.00 uur verwachten wij van onze gasten dat het rustig is op de camping.

B.V.D.